PONOVNO HOSPITALIZIRAN Nadbiskup Hoser u teškom stanju

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje Henryk Hoser hospitaliziran je u četvrtak 29. lipnja i nalazi se u teškom stanju, priopćio je poljski biskup Romuald Kamiński.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Biskup Kamiński izvijestio je da je zdravstveno stanje nadbiskupa Hosera ozbiljno. „Usrdno molim sve biskupije da okruže bolesnika osobnom molitvom; povjeravam pastirima da se sjete ovu nakanu uvrstiti u molitve zajednica – spomen u sveopćoj molitvi tijekom euharistije, tijekom euharistijskog klanjanja ili krunice", prenosi bitno.net

Neka nadbiskupa prati naše jedinstvo s njime izraženo u molitvi Časoslova na njegovu nakanu. Molimo također i za potrebe svih koji vode brigu o Njegovoj Ekscelenciji tijekom hospitalizacije“, pozvao je biskup u priopćenju objavljenom na službenoj stranici biskupije.

Nadbiskupu Hoseru ovo je treća hospitalizacija ove godine.  U bolnicu je ponovno bio primljen u svibnju uslijed naknadnih komplikacija povezanih s tom bolesti.

Na sinoćnjen otvaranju međugorskog Mladifesta, župnik fra Marinko Šakota zamolio je sve okupljene vjernike da u svoje molitvene nakane stave nadbiskupa Hosera.

Vezani članci