OTVARAJU NEKOLIKO RESTORANA Domaći brend dolazi na mjesto nekadašnjeg McDonald'sa

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Uskoro Bosna i Hercegovina dobiva novog igrača na polju ugostiteljstva – BASH, domaći brend s međunarodnim standardima, koji će otvoriti svoja vrata početkom ljeta na nekoliko atraktivnih lokacija u Sarajevu.

Restorani BASH će ponuditi inovativan koncept brze usluge, fokusirajući se na vrhunsku kvalitetu proizvoda, najavljeno je iz ove kompanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BASH ne samo da će osvježiti ugostiteljsku scenu Bosne i Hercegovine, već će ponuditi i raznolike formate restorana kako bi zadovoljili različite potrebe svojih gostiju, najavljeno je, prenosi Biznis info.

Na lokaciji Radon Plaze, otvara se drive thru koncept dok se u SCC centru, u nastavku Food Courta, otvara indoor koncept s modernim i ugodnim ambijentom, fokusirajući se na kvalitetu usluge i proizvoda. U planu je skoro otvaranje i trećeg objekta.

Planiraju zaposliti nove radnike

U sklopu svoje ekspanzije, BASH planira zaposliti 88 novih radnika, a već sada broji 17 zaposlenih članova tima. Ovaj inovativni restoranski lanac posvećen je ulaganju u svoje zaposlenike, nudeći im mogućnosti za napredovanje i razvoj karijere. Stavlja se poseban naglasak na obuku i profesionalni razvoj, kako bi se osigurala izvrsnost u svakom segmentu poslovanja.

Priča o BASH-u počinje kao vizija mladih bosanskohercegovačkih poduzetnika, s dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim kompanijama, koji su željeli stvoriti domaći brend prepoznatljiv po svjetskim standardima kvalitete i usluge. Inspiracija dolazi iz bogatog iskustva u ugostiteljstvu i želje da se domaćoj javnosti ponudi nešto što nedostaje tržištu.

Vezani članci