Oblačno sa slabom kišom, temperatura do 28 stupnjeva

Vidi originalni članak
Prije podne, slaba kiša se očekuje u centralnim i istočnim područjima. Tijekom dana, padaline se očekuju i u ostalim djelovima. Nešto manje oblačnosi i bez padalina bit će na sjeveroistoku Bosne.

Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 15 do 19, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26, na jugu do 28.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima sa kišom i pljuskovima. U Hercegovini, zapadnim i centralnim područjima Bosne moguća je i grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka od 22 do 27, na jugu do 29.

Subota u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, kiša i slabi pljuskovi se očekuju u južnim, istočnim i centalnim područjima zemlje. Nešto manje oblačnosi i padavina se očekuje u sjevernim djelovima. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 15 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 27, na jugu do 29.

Vezani članci