OBDUKCIJA POKAZALA Braća iz Studenaca preminula iz istog razloga

K. Perić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dvojica braće iz Studenaca koja su nađena mrtva preminula su prirodnom smrću, potvrdili su našem portalu iz Tužiteljstva ŽZH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tragova nasilja nije bilo, a obdukcija je pokazala da su preminuli od zatajenja srca", izjavila je našem portalu Petrunjela Matijević iz Tužiteljstva HNŽ-a. Braća su preminula u različito vrijeme, živjeli su sami, a imali su prihičkih problema. 

Podsjetimo, dana 27.04.2022. godine dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH Široki Brijeg je obavješten da su u obiteljskoj kući u mjestu Studenci, Ljubuški pronađena beživotna tijela dvije muške osobe J.P.  (53 godine) i I.P. (51 godina) nakon čega je županijski tužitelj zajedno sa ovlaštenim službenim osobama PU Ljubuški izvršio očevidne radnje te su tijela prevezena u gradsku mrtvačnicu Bijeli Brijeg u Mostaru radi provođenja obdukcije na istima kako bi se utvrdio uzrok smrti istih osoba. 

Već po samom dolasku u kuću preminulih djelatnici su primjetili da tragova nasilja nema, što smo jučer i objavili, a danas je potvrdila obdukcija. 

Vezani članci