NSUEPHZHB: Menadžment krši koletivni ugovor i interne akte JP EP HZHB

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije Erdala Trhulja sa suradnicima, Uprave Društva JP EPHZHB d.d. Mostar na čelu sa generalnim direktorom Nikolom Krešićem i NSUEPHZHB kojeg je sa suradnicima predstavljao predsjednik Dubravko Pervan, stoji u priopćenju NSUEPHZHB .

Sastanak je održan u prostorijama Upravne zgrade JP EP HZHB d.d. Mostar na temu nepoštivanja Zaključka 15. Skupštine, te kršenje odredbi Kolektivnog ugovora za elektroprivrednu djelatnost u Federaciji Bosne i Hercegovine i internih akata koju konstantno provodi menadžment JP EP HZHB d.d. Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici NSUEPHZHB su na sastanku ministra upoznali sa nepravilnostima i nezakonitostima koje se događaju u JP EP HZHB d.d. Mostar i zatražili su da ministar poduzme sve odgovarajuće mjere iz svoje nadležnosti da se istraže i sankcioniraju uočene nepravilnosti, a koje se najbolje vide iz izvješća Ureda za reviziju institucija u Federaciji Bosne i Hercegovine.

O uočenim nepravilnostima NSUEPHZHB je pismeno sa dokazima upoznao Federalno tužiteljstvo Federacije BiH i Federalno ministarstvo unutarnjih poslova u Sarajevu, kaže se na kraju priopćenja NSUEPHZHB.

Vezani članci