NEVESINJE Treći dan potrage za nestalim policajcem bez rezultata

Z. Lojpur/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U Hercegovini se već treći dan traga za nestalim policajcem Milošem Grahovcem iz Nevesinja koji je nestao 25. svibnja u popodnevnim satima. Pretražuje se teren na širem području Bežđeđa kod Nevesinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodnih dana u pretragu terena, koji se radi pod nadzorom Policijske uprave Trebinje, bilo je uključeno preko 300 osoba. Na terenu su mještani, Civilna zaštita, lovačka udruženja, pripadnici gorskih službi spašavanja iz Republike Srpske i Federacije BiH.

Teren je izuzetno težak i nepristupačan. Prema neslužbenim informacijama, Miloš je suprugu i djecu u srijedu iz Nevesinja odvezao u Bileću i nakon toga mu se gubi svaki trag. Policijskoj postaji Nevesinje, te večeri oko 19:30 sati prijavljeno je da se Miloš ne javlja članovima obitelji na telefon, a da je njegov putnički automobil pronađen u mjestu Plani, općina Nevesinje.

"Podsjećam da je nestala osoba visine oko 195 cm, težine 95 kg, smeđih očiju i smeđe kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava i farmerice plave boje. Pozivamo sve naše građane da nam pomognu i ukoliko primjete ovakvu osobu ili da dođu do saznanja o istom prijave najbližoj postaji ili na broj 122", izjavila je za Hercegovina.info glasnogovornik PU Trebinje Jelena Biberdžić.

Vezani članci