Nastava u HBŽ-u počinje 2. rujna

Vidi originalni članak

U organizaciji Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, danas, 23. kolovoza 2019. godine, u  prostorijama Vlade Hercegbosanske županije održan je kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja Hercegbosanske županije. Na kolegiju je konstatirano da su sve škole, osim Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića (zbog rekonstrukcije školskih prostora) spremne za početak nove školske godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastava u školskoj 2019. – 2020. godini započet će 2. rujna 2019. godine.

Obavijest o početku nastave u Srednjoj strukovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića dostavit će se naknadno.

Na kolegiju su također svečano uručeni certifikati ravnateljima osnovnih škola o aktivnom sudjelovanju u projektu “Škole za 21. stoljeće u BiH”, na temu “Ključne vještine i razvoj liderstva.

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije sukladno planiranim sredstvima u Proračunu Hercegbosanske županije za 2019. godinu izvršit će nabavu besplatnih udžbenika svim učenicima I. razreda devetogodišnjeg osnovnog obrazovanja u osnovnim školama Hercegbosanske županije, u školskoj 2019./2020. godini.

Također, Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije sukladno planiranim sredstvima izvršit će i nabavu besplatnih udžbenika za učenike II. Razreda devetogodišnjeg osnovnog obrazovanja u osnovnim školama Hercegbosanske županije, u školskoj 2019./2020. godini, a koji su u stanju socijalne potrebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlada HBŽ-a