Mostar: Održana 17. redovita sjednica Gradskog odbora Mladeži

Vidi originalni članak
...je u utorak, 17. srpnja u Domu HDZ-a BiH u Mostaru. Tema sjednice bila je koordinacija aktivnosti na razini gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Mostar i planovi za naredno razdoblje uz organizacijske pripreme za nadolazeće Opće izbore 2018.

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar izrazio je punu potporu listama Hrvatske demokratske zajednice BiH i njezinim kandidatima na čelu s kandidatom za člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda, predsjednikom dr. Draganom Čovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojka od 200 članova Mladeži, koji čine Odjel za volontere unutar Izbornog stožera Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, ukazuje na visoku razinu spremnosti i motiviranosti Mladeži za pobjedu na Općim izborima 2018. Organiziran i koordiniran rad svih članova gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Mostar bez sumnje vodi k uvjerljivoj izbornoj pobjedi na Općim izborima u listopadu ove godine, a predsjednik Marko Zovko naglasio je važnost angažmana svih članova Mladeži HDZ-a BiH gradske organizacije Mostara.

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar, najveći naglasak stavio je na organizaciju ovogodišnjeg „Sportskog druženja mladih Grada Mostara 2018.„, koje će se održati 25. I 26. kolovoza. Pripreme za održavanje sportskog druženja teku prema dogovorenom planu, a u tijeku su prijave ekipa temeljnih ogranaka po sportovima. I ove godine sportsko druženje obuhvaća natjecanje kroz osam sportova i to nogomet, basket, tenis, stolni tenis, odbojka, boćanje, šah i tavla, a ove godine se organizira i natjecanje za najmlađe uzrasta do 7 godina.

Na kraju, Mladež gradske organizacije HDZ-a BiH Mostar iskazala je čestitke reprezentaciji Hrvatske za izvrsni uspjeh na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Vezani članci