Mostar: nastavlja se sapunica otuđivanja vozila marke GOLF

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U protekla 24 sata (20/21.01.2010.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 10 prijava od strane građana (na području Mostara 7, na području Jablanice 1 i na području Konjica 2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U oblasti javnog reda i mira nije registriran niti jedan prekršaj. U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 8 prometnih nezgoda ; nije bilo ozljeđenih osoba . Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 5, na području PU Čapljina 1 i na području PU Konjic 2.

Od evidentiranih događaja izdvajamo: - 20.01.2010.godine u PU Mostar obratio se H.M. i prijavio da mu je tijekom noći od strane NN osobe otuđeno vozilo marke „VW Golf V“ dok se nalazilo parkirano u naselju Zalik.

Istog dana , u PU Mostar se obratila A.N. i prijavila da joj je tijekom noći od strane NN osobe otuđeno vozilo „Seat Leon“ dok se nalazilo parkirano u naselju Zalik.O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu i Odjel krim.policije , koji poduzimaju potrebne mjere na pronalasku počinitelja .

MUP HNŽ

Vezani članci