Mostar: izvršeno razbojstvo u kladionici „Derby“, u Ul. Splitska

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Za protekla 24 sata  iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 7 prijava od strane građana (na području Mostara 4, na području Prozor-Rame 1, na području Jablanice 1 i na području Konjica 1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara 1 i na području Konjica 1. U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 5 prometnih nezgoda ; jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede. Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 4 i na području PU Čapljina 1.

Od evidentiranih događaja izdvajamo: - 13.01.2010.godine, oko 20,40 sati, PU Mostar je obavještena da je u kladionici „Derby“, u Ul. Splitska, izvršeno razbojstvo. Izlaskom na lice mjesta pripadnika policije utvrđeno je da je u prostorije kladionice ušla NN osoba i uz prijetnju nožem od djelatnice otuđila novac. O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu, kao i Odjel krim.policije koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

Vezani članci