Meteoalarm izdao upozorenje za nekoliko regija, ponegdje se očekuje jako nevrijeme

Vidi originalni članak
Pretežno oblačno, povremeno s rosuljom i kišom, a na Jadranu su mogući i pljuskovi s grmljavinom čeka nas za kraj vikenda. Više kiše očekuje se poslijepodne i osobito navečer. U unutrašnjosti ponegdje magla. Vjetar na kopnu većinom slab, potkraj dana u sjevernim i istočnim područjima do umjeren istočni i sjeveroistočni.U Hercegovini će puhati slabo do umjereno jugo, poslijepodne u jačanju na umjereno do jako. Temperatura zraka uglavnom od 3 do 8, a u Hercegovini od 13 do 18°C, izvijestio je DHMZ.

Ponedjeljak donosi umjereno do pretežno oblačno s povremenom kišom, a u Hercegovini i pljuskovima s grmljavinom. Ponegdje može biti obilne kiše. Uz pad temperatura zraka prema kraju dana u gorju može biti malo snijega. Zapuhat će slab i umjeren sjeveroistočnjak, a umjereno i jako jugo na sjevernom dijelu će okrenuti na buru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obilna kiša u Hercegovini, snažni pljuskovi i olujno jugo

Meteoalarm za početak tjedna izdao je upozorenje za nekoliko regija. Obilne kiše bit će u livanjskoj,sarajevskoj,mostarskoj i trebinjskoj regiji. Očekuju se olujni udari juga što bi moglo prouzročiti velike probleme.

Izgledi vremena od 1. 12. do 3. 12.

Umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom, u Hercegovini je moguća i grmljavina. Više kiše očekuje se u ponedjeljak i u noći na utorak. U gorju može biti i malo snijega, a u utorak ujutro pojava slabe i kratkotrajne susnježice i snijega moguća je ponegdje u unutrašnjosti. Umjereno i jako jugo će u utorak u Hercegovini, a u srijedu će okrenuti na buru i sjeverozapadnjak. Malo svježije.

DHMZ/Meteoalarm/

Vezani članci