JUTRO ZA KAPUTA, DAN ZA JAKNICU I naredna 4 dana samo izjutra hladno

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Naredna četiri dana u Bosni I Hercegovini metorolozi predviđaju niske jutarnje temperature, a visoke dnevne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak će naoblačenje sa zapada uvjetovati u nizinama većinom kišu ili susnježicu, a u višim područjima snijeg. Padavine su prije podne. U drugoj polovini dana većinom djelomično smanjenje oblačnosti, na jugu razvedravanje. Sutra vjetrovito. U jutarnjim satima je jugo koje će prije podne promijenuti smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4 Celzija, na jugu do 7 Celzija. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10 stupnjeva.

U subotu će u Bosni i Hercegovini prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i 0 stupnjeva, na jugu zemlje do 4 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 6 i 12.

U nedjelju će u BiH biti oblačno. Kiša se većinom očekuje u Hercegovini i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne lokalno može pasti malo kiše. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Povremeno će biti i jakih udara juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 15.

U ponedjeljak će u BiH biti pretežno oblačno sa kišom prije podne. Na planinama može padati i snijeg. Vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Povremeno će biti i jakih udara juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9. Najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 13.

Vezani članci