I SDA-ov vijećnik Husnić narušavao javni red i mir u kladionici, intervenirala policija

K. Perić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nakon nedavnog incidenta gdje je muškarac demolirao cijelu kladionicu u Mostaru, izgleda da je na jednom uplatnom mjestu bio nezadovoljan i SDA-ov mostarski vijećnik Ibro Husnić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U MUP-u HNŽ-a potvrdili su nam da je I.H. (1962.) u kladionici Premier u Ulici Rade Bitange narušavao javni red i mir. 

Njega je, kako saznajemo iz provjerenog izvora, djelatnica kladionice prijavila policiji da joj je, nakon što mu je u 20.55 priopćila da zatvara kladionicu, i da je dužan 140 maraka, psovao majku, gađao ju olovkama te nakon dužeg psovanja i vrijeđanja napustio kladionicu. 

Husnić pak tvrdi da ništa nije tako bilo.

“Nikakav incindent nije bio, baš ništa nije bilo. 10 minuta do 9 sati ušao sam u kladionicu da uplatim tiket, gospođa je rekla kao policijski je sat nema ona vremena. Rekao sam ‘hajde u p. materinu uplati’. Ona reče da neće i to je sve bilo što je bilo, da bi se kasnije nadodavalo”, tvrdi Husnić.

Dodaje da djelatnici kladionice nije psovao majku, a da je to “nadodao suprug djelatnice kladionice”, koji je policajac, te da će ga prijaviti unutarnjoj kontroli. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, policija je intervenirala po pozivu iz kladonice, sačinjena je službena zabilješka i slijedi podnošenje prekršajne prijave protiv Husnića, a ima i svjedok koji je već policiji potvrdio da djelatnica kladionice govori istinu. Husnić pak sve opovrgava, a kaže nam da je očekivao da ga zovemo zbog tema koje se tiču Gradskog vijeća Mostara. 

Zanimljivo, isti dan kada se dogodio gore navedeni incident, 30. ožujka u Vrapčićima je muškarac 2000. godište narušavao javni red i mir bacanjem predmeta. Par dana kasnije, također u Vrapčićima demolirana je cijela kladionica. Možda bi uistinu za GV Mostara bila i prikladna tema sve češćeg narušavanja javnog reda i mira u kladionicama u Mostaru. 

Vezani članci