Hrvatska mladost: Vrlo je važno da ode dostojanstvena poruka iz Mostara u svijet o preglasavanju Hrvata!

Vidi originalni članak
Veliki broj Hrvata iz svih dijelova Bosne i Hercegovine najavio je svoj dolazak i sudjelovanje na predviđenom Mirnom prosvjedu.

Internetska stranica koja je skrenula na stvarno stanje u Bosni i Hercegovini/R.I.P. DEMOCRACY BiH izbrisana je.
Nakon što je među Hrvatima pokazala veliku popularnost očito da su neki ponovno pokušali ušutjeti glas Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji smatraju da je izborom Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva ponižen hrvatski narod neka dođu podržati MIRNU i DOSTOJNU PROSVJEDNU ŠETNJU.

"Hrvatice i Hrvati, vrijeme je da se reagira na opetovano gaženje demokracije u vidu preglasavanja Hrvata i izbora za hrvatskog člana Predsjedništva osobe koja je izabrana bošnjačkim glasovima.
Naime, hrvatska mladost organizira prosvjednu šetnju u Mostaru, u mirnoj i dostojnoj povorci da iskazemo sućut demokraciji u BIH.
U četvrtak, 11.10.2018. u 18:00h u Mostaru povorkom
od Sveučilišta u Mostaru do Ureda Hrvatskog člana Predsjedništva BIH i polaganjem svijeća iskazati ćemo svoje nezadovoljstvo.

R. I. P. DEMOCRACY BiH naziv je prosvjedne šetnje.
Pozivam vas sve da dođete i zapalite svijeću, da pozovete sto više ljudi, posebno sto više mladih kako bi ovim dostojanstvenim postupkom pokazali sto mislimo o ovakvom načinu izbora hrvatskog člana Predsjedništva BIH.

Neka plamen svijeća koje budu gorjele pokažu da demokracija u BIH ne postoji, ali neka još snažnije pokaže da smo još tu i da nećemo prihvatiti rušenje političke volje hrvatskog naroda.
Vrlo je važno da ode dostojanstvena poruka iz Mostara u svijet o preglasavanju Hrvata!"

Hrvatska mladost

Vezani članci