FOTO  HDZ-ova KAMPANJA 2022. PROVOCIRA DA ZASPEŠ Naslikavaju se po crkvama i stratištima, školama, a od programa ni P

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Kako nema ponuditi ama baš nikakava programa vlastitom narodu koji je sve nezadovoljniji i malobrojniji, HDZ BiH se na sebi svojstven način približava izborima koji se održavaju za dvadesetak dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zauzimaju prve redove na stratištima hrvatskog naroda, guraju se po crkvama, a uslikali su se i s mostarskim biskupom Petrom Palićem, koji je morao biti zauzet ako zna u koju svrhu služi ovo slikanje. Bili su na uočnicu Maloj Gospi u Prozor-Rami, a u Domaljevcu su posjetili Župu sv. Ane. Ispratili su i prvi dan škole, a od programa ni P.

Na naslovnoj stranici HDZ-a BiH je susret najljepše kandidatkinje u Čovićevim očima kod Petra Palića:

U Mostaru je održan prijem gospođe Borjane Krišto, kandidatkinje Hrvatskog narodnog sabora BiH za hrvatskog člana Predsjedništva BiH kod mostarsko-duvanjskog biskupa i trajnog upravitelja trebinjsko-mrkanske biskupije mons. Petra Palića.

Uz Krišto, prijemu su nazočili i predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i nositeljica liste za Zastupnički dom PS BiH Darijana Filipović. Biskup im je obećao molitvenu blizinu.

Prigodom posjete Domaljevcu isti dužnosnici su posjetili župu Sv. Ane u Domaljevcu gdje ih je župnik fra Ante Pušeljić upoznao sa župnim aktivnostima. I župnik Pušeljić se morao naći zauzetim u predizborno doba, no naravno nije. Uz naslikavanje sa svećenicima, HDZ se ovoga puta odvažio na korak dalje, te je ugazio u škole, i iskoristio i maloljetnike koji sjedaju u školske klupe da se uslikaju s njima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ova kampanja je da zaspeš. Siromašne liste, bez vizije i programa, zadržavanje na površini, samo su neka od obilježja kampanje za opće izbore 2022., koja te jednostavno provocira da od dosade zaspeš. 

Vezani članci