Gospodo iz Sarajeva tko su napadači na mlade nogometaše NK Široki Brijeg

Vidi originalni članak
Sarajevski mediji prenijeli su vijest o napadu navodeći da su napadači izašli iz obližnjeg kafića, te da su prvo verbalno, a zatim i fizički napali mlade nogometaše NK Široki Brijeg.

Napad u kojem je ozlijeđeno nekoliko igrača i jedan trener kluba sa Pecare osudili su iz FK Željezničar, kao i iz NS BiH, ali za sada javnosti još nisu poznati napadači na mlade nogometaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudno s obzirom da su izašli iz kafića, gdje se nalazilo još gostiju koji ih lako mogu identificirati. Napadači su prije napada vrijeđali nogometaše na nacionalnoj osnovi, a zatim palicama nasrnuli na mladiće koji su izgleda krivi samo zato što su nogometaši NK Široki Brijeg.

Da se sličan napad dogodio u Širokom Brijegu ili Mostaru na mlade nogometaše iz Sarajeva federalni mediji bi se natjecali u tome  tko će od njih više osuditi napadače tražeći njihove glave.

Prema izjavama napadnutih mladića iz Širokog nakon svega na lice mjesta izašao je jedan od napadača i mirno pokupio palice kojim je izvršen napad.

Gosopodo iz Sarajeva javnost ima pravo znati tko su napadači na mlade nogometaše Širokog Brijega i koji su njihovi motivi za napad.

Na kraju još moramo spomenuti mladog nogometaša FK Željezničar Dženisa Beganovića koji je stao u obranu svojih kolega, i to je svjetla točka ove priče koja je mogla završiti tragedijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HERCEGOVINA.info

 

 

Vezani članci