Evo kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan

Vidi originalni članak

Tijekom dana, novo naoblačnje sa zapada, koje krajem dana i tijekom noći, može uvjetovati slabu kišu u južnim i zapadnim područjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Vjetar slab do umjeren južnog smjera. Najviša dnevna od 7 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

Jutros je u našoj zemlji bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 07 sati:

Bugojno -2 stupnja,
Bjelašnica, Goražde, Ivan Sedlo, Sarajevo, Tuzla i Zenica 0,
Sanski Most 1,
Kupres i Livno 3,
Drvar 4,
Gradačac 7,
Mostar, Stolac i Čapljina 8,
Bihać 10,
Neum 11 stupnjeva.

U utorak, 16.12.2014. u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom. Intenzivnije padaline očekuju se Hercegovini, očekivana količina padalina u tim djelovime kretat će se između 30 i 60 litara kiše po metru kvadratnom, a na krajnjem jugu lokalno i više. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera, krajem dana u skretanju na istočni i sjeveroistočni smjer. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura od 5 do 11, na jugu do 14 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu, 17.12.2014. u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom prije podne. Na planinama je moguć snijeg. Poslije podne se očekuje prestanak padalina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 3 do 7, na jugu do 11, a najviša dnevna temperatura 5 do 10, na jugu do 14 stupnjeva.

U četvrtak, 18. 12.2014. U Bosni i Hercegovini se očekuje umjereno oblačno vrijeme. Nešto više naoblake se očekuje u istočnim i centralnim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu do 10, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 15 stupnjeva.

Federalni Hidrometeorološki zavod

Vezani članci