Dr. sc.Nevenko Herceg primio Stjepana Boškovića načelnika općine Stolac

Vidi originalni članak
...Stjepana Boškovića, načelnika općine Stolac i, prije svega, čestitao mu na još jednom mandatu povjerenom mu od strane građana Stoca, istaknuvši kako su ponovljeni izbori u Općini Stolac bili istinski festival demokracije u Hercegovačko- neretvanskoj županiji.

Tijekom sastanka istaknuta je dobra suradnja Općine i Županije, iskazana spremnost za njezinim nastavkom, a, govoreći o projektima na području Općine Stolac, posebno je istaknut projekt izgradnje vodoopskrbnog sustava "Dubravska visoravan" koji dijelom obuhvaća i Općinu Stolac, kao i poboljšanje prometne infrastrukture s posebnim naglaskom na izgradnji magistralne ceste Stolac - Neum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Herceg iskazao je spremnost na to da Vlada HNŽ u sklopu svojih mogućnosti podupre i te, ali i druge projekte od značaja za Općinu Stolac.

Također je istaknuto kako je Vlada kroz projekt Energetske učinkovitosti obnovila Osnovnu školu u Crnićima, a za izgradnju športske dvorane u sklopu te škole već je izdvojila 100.000,00 KM.

Vlada je na sebe preuzela i obvezu financiranja prijevoza učenika, što je Općini Stolac, ali i drugim općinama u Županiji ranijih godina predstavljalo ozbiljan financijski teret, dodao je predsjednik Herceg i naglasio kako će Vlada nastaviti podupirati manifestacije koje su od značaja za Općinu Stolac, kao što su: srednjovjekovni sajam "Stolačka tarča" i sajam Hercegovački plodovi Mediterana, koji prepoznaje i snažno zagovara povezivanje domaće poljoprivredne proizvodnje i turizma.

Načelnik Bošković zahvalio je predsjedniku Hercegu na čestitkama upućenim u povodu još jedne izborne pobjede, istaknuvši kako vjeruje u nastavak dobre i još snažnije suradnje Općine Stolac i Vlade HNŽ.

''Koristim ovu prigodu da Vama i svim članovima Vlade zahvalim na potpori i razumijevanju koje iskazujete za potrebe Općine Stolac, uvjeren u to kako ćemo i ubuduće zajedničkim naporima ali uz razumijevanje viših razina vlasti u Općini Stolac završiti nekoliko iznimno bitnih projekata na dobrobit svih građana naše općine'', kazao je načelnik Bošković.

Vezani članci