DELIJE PRESRELE ARMADU U SRBIJI Huligani Riječanima prepriječili put i porazbijali im stakla na autobusu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Kako je objavio srpski portal Telegraf, skupina hrvatskih navijača napadnuta je kod naselja Grocka, kada se na meti maskiranih napadača našao autobus s navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski navijači su se vraćali sa Kosova, gde je njihova momčad igrala protiv Dukađinija iz Gnjilana u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Utakmica se igrala u Prištini, na stadionu Fadilj Vokri, pošto stadion u Gnjilanu ne ispunjava europske uvjete.

Pedesetak navijača Rijeke došlo je u Prištinu da bodri svoj tim, koji je na kraju došao do pobjede od 1:0 golom Nike Jankovića u 30. minuti.

Poslije meča, vraćali su se tranzitom kroz Srbiju i imali su policijsku pratnju u vidu jednog vozila.

Ali, i pored toga, navijači Zvezde napravili su im pravu filmsku "sačekušu" na autoputu kod Grocke u smjeru Beograda kod Tranšpeda, a sve se odvijalo u četiri sata ujutro.

Jedan od svjedoka događaja rekao je da je više maskiranih osoba koji su na sebi imali oblježja Crvene zvezde blokiralo autocestu Niš-Beograd sa nekoliko automobila. Potom su izašli iz vozila i onda je nastala prava drama. Bili su naoružani palicama i oštetili su autobus u kojem su se nalazili navijači Rijeke, članovi Armade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autobusu je bilo više oštećenih stakala, vozač je zadobio ozlijede u vidu posjekotina u predjelu ruku i njemu je ukazana pomoć, dok prema poslednjim informacijama nije bilo ozlijeđenih među navijačima.

Policija traga za huliganima.

Vezani članci