Danas će u Bosni u jutarnjim satima biti mraza i magle, koja se ponegdje može zadržati veći dio dana

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Jutros je Bosni bilo magle ili niskih oblaka, dok je u Hercegovini i zapadnim područjima bilo vedro. Temperature zraka u 7 sati: Sokolac -12 stupnjeva, Drvar -10, Sarajevo i Livno -9, Bugojno, Srebrenica i Zenica -7, Jajce -6, Sanski Most, Tuzla i Goražde -5, Banja Luka, Bihać, Bjelašnica, Doboj, Ivan Sedlo i Zvornik -4, Gradačac i Kupres -3, Bijeljina -2, Trebinje i Stolac 0, Čapljina 1, Mostar 2, Neum 5 stupnjeva.

Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 948 milibara, za 4 milibara je viši od normalnog i sporo opada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROGNOZA VREMENA ZA DANAS

Danas će u Bosni u jutarnjim satima biti mraza i magle, koja se ponegdje može zadržati veći dio dana, a tijekom dana u cijeloj zemlji sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Poslije podne očekuje postupno povećanje naoblake, a krajem dana i tijekom noći u višim područjima i snijeg. Vjetar slab do umjeren promjenjivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 0 do 8, na jugu do 11 stupnjeva.

U Sarajevu u jutarjim satima mraz i magla, a tokom dana očekuje se smanjenje naoblake i nešto sunčanije. Tijekom noći može pasti i malo snijega. Najviša dnevna temperatura oko 0 stupnjeva.

Vezani članci