Čak 27 prometnih nezgoda za vrijeme vikenda u HNŽ

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Za protekli vikend iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 9 prijava od strane građana (na području Mostara 5, na području Čitluka 1 i na području Konjica 3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja i to na području Mostara. U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 27 prometnih nezgoda ;jedna osoba je zadobila teže a jedna osoba lakše tjelesne ozljede dok je pet osoba zadobilo ozljede neutvrđenog stupnja. Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 18, na području PU Konjic 5 i na području PU Čapljina 4.

Od evidentiranih događaja izdvajamo : - 19.12.2009.godine u 17,50 sati u mjestu Gračanica , općina Prozor-Rama , dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali Slaven J.(1980) iz Prozora sa vozilom „Fiat“ i Ante P. sa autobusom „MAN“.Tom prilikom teške tjelesne ozljede zadobio je Slaven J. te je prebačen u KBC Mostar. - U noći 19/20.12.2009.godine oko 01,25 sati u mjestu Gabela , općina Čapljina , dogodila se prometna nezgoda u kojoj je Nikica P. upravljajući sa vozilom „Audi 100“ sletio sa kolovoza.Ozljede neutvrđenog stupnja su zadobili Nikica P. i saputnici Marko O., Danko B.,Martin K. i Dario P. koji su prebačeni u KBC Mostar na lječenje.

Vezani članci