RK Velež-HRK Čapljina 28:28

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Utakmica je protekla u mirnoj i prijateljskoj atmosferi, bez većeg podizanja tenzija između dvije ekipe. No to izgleda nije bilo dovoljno sudačkom paru Zuko - Lindov koji su, možemo reći amaterskim pogreškama, uništili jednu lijepu rukometnu predstavu.

Početak utakmice je bio izjednačen, gol za gol. Sredinom prvog djela čapljinski rukometaši čvrstom obranom odvajaju se na +4. To su uspjeli održavati sve do kraja poluvremena koje je završilo rezultatom 13:16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom drugog poluvremena nastavila se igra kojom se završio prvi dio utakmice. Čapljinski rukometaši su stalno bili rezultatski odvojeni od domaće ekipe. Pad igre Čapljinaca je uslijedio u zadnjih 15 minuta, kad domaćini smanjuju zaostatak na -1.

Zadnjih 10 minuta uz igrače na sceni su bili suci. Sa 5-6 očitih grešaka su zakinuli ekipu iz Čapljine. Čak su se i domaći igrači čudili na te odluke iako su suđene u njihovu korist. Čapljinski rukometaši su možda i mogli do pobjede da ih nije istaknuti sudački par zakinuo za očigledni sedmerac u zadnjim sekundama susreta.

S ovim rezultatom, HRK Čapljina je pao na 2. mjesto ljestvice. Za 2 boda im bježi RK Borac iz Travnika koji ima sve 4 pobjede. Upravo ova dva kluba će za 2 kola igrati u Travniku. No prije toga, HRK Čapljina će ugostiti RK ''Igman'' sa Ilidže. Utakmica se igra idući vikend u čapljinskoj dvorani.

hrkcapljina.blog.hr

Vezani članci