Ivan Karačić tri i pol godine u Kadettenu

Vidi originalni članak
... Kadetten Schauffhausena, javlja Anadolu Agency (AA).

Nakon što je polusezonu proveo u redovima rumunjskog Baia Marea, srednji bek bh. tima odlučio se da u zimskom prijelaznom roku promijeni sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Kadetten je klub s velikom tradicijom. Jako su dobro organizirani i stalni sudionik Lige prvaka. Za mene je ovo još jedan korak naprijed u karijeri, jer sam otišao u klub koji pripada višem rangu europskog rukometa. Izuzetno sam počašćen što su pokazali interes za mene i što smo pronašli zajednički jezik. Potpisao sam troipolgodišnji ugovor, tako da sam sada s te strane miran na duže razdoblje, što može biti veoma važno s psihičke strane", rekao je Karačić za Anadolu Agency (AA) i dodao:

„Dobra stvar je u Kadettenu igra dosta igrača s naših prostora. Istina oni su odavno tamo, neki od njih su i rođeni na Zapadu, ali se nadam da će mi njihovo prisustvo pomoći da se što prije prilagodim novoj sredini. Odličnom poznajem i trenera Danca Larsa Walthera s kojim sam proteklih šest mjeseci surađivao u Baia Mareu."

Karačić je tijekom svoje karijere igrao za Zrinjski, Izviđač, Borac, Meshkov Brest, a posljednju polusezonu je proveo u rumunjskom Baia Mare.

Za reprezentaciju BiH odigrao je 49 utakmica i postigao 114 golova. Debitirao je 16. srpnja 2004. u prijateljskom susretu protiv Hrvatske.

Vezani članci