FOTO/VIDEO  HMRK Zrinjski: Pobjeda ostvarena isključivo velikim zalaganjem i odličnom igrom naših rukometaša

Vidi originalni članak
...tim do pobjede došao uz veliku pomoć sudaca. Uprava HMRK Zrinjski ovim putem odlučno odbacuje sve ovakve navode, te ističe kako je pobjeda ostvarena isključivo velikim zalaganjem i odličnom igrom naših rukometaša.

Pregledom snimke utakmice jasno se vidi kako sudački par Miroslav Rakar i Zoran Raca niti jednom svojom odlukom nije usmjerio rezultat na stranu Zrinjskog. Ponavljamo, pobjeda je ostvarena isključivo velikim zalaganjem rukometaša HMRK Zrinjski i ničim više. Naš klub nikada nije komentirao suđenje na utakmicama Premijer lige, iako smo samo ove sezone u više navrata grubo pokradeni. Kao dokaz toga, tijekom sutrašnjeg dana ćemo objaviti snimak utakmice protiv Igmana na Ilidži, gdje se jasno vidi kako se sudi Zrinjskom u ovoj ligi i kako izgleda utakmica u kojoj suci odlučuju krajnji ishod. HMRK Zrinjski nikada nije komentirao suđenje, ali nakon optužbi iz klubova Vogošča, Bosna Sarajevo i Igman, prisiljeni smo na ovakav istup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino što se može prigovoriti sudačkom paru su više-minutni razgovori koji su vodili tijekom utakmice s igračima i stručnim stožerom Vogošće, tako su pojedini dijelovi susreta više sličili na roditeljski sastanak u osnovnoj školi nego na utakmicu rukometne Premijer lige BiH.

Ovim putem poručujemo kako bi rezultati našega kluba bili daleko bolji da smo tijekom sezone imali suđenje kakvo su u Mostaru prezentirali Rakar i Raca.

Pozivamo sve one koji tvrde kako je Vogošča pokradena od strane sudaca u Mostaru da pogledaju snimak utakmice, a tek nakon toga iznose teške optužbe na račun našega kluba i sudaca u ovome meču. Možda bi im bilo pametnije da rade na podizanju svoje forme umjesto da razloge loše igre i poraza traže u sucima.

 

Vezani članci