FOTO  HMRK Zrinjski: Koliko golova Zrinjskog, toliko popusta na opremu kluba

Vidi originalni članak
Bit će to prilika za mostarske rukometaše da uzvrate za jedan od rijetkih gostujućih poraza u ovoj sezoni, kada je u Maglaju bilo 25:23 za domaće.

Plemići su odličnim igrama ove sezone privukli veliki broj navijača, a posebno zanimanje se pokazalo nakon gostujuće pobjede u Banja Luci ovog vikenda kada su rukometaši Zrinjskog svladali aktualnog prvaka BiH, RK Borac m:tel, te čvrsto zauzeli treću poziciju prvenstva odakle žele napasti sami vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz tog razloga, HMRK Zrinjski Mostar započeo je u srijedu, 14.03.2018. godine s pretprodajom ulaznica koje se po cijeni od 3,00 KM mogu nabaviti u GBT Shopu, Vukovarska 29, preko puta Oil AC. Ono što je posebno zanimljivo jest da će svi oni koji nabave ulaznicu u pretprodaji moći osigurati popust u visini broja zgoditaka HMRK Zrinjski u subotu, i to na svu službenu opremu kluba. Popust se isključivo može ostvariti uz predočenje ulaznice iz pretprodaje, a vrijedi do utorka, 20.03.2018. godine.

Klub poziva sve gledatelje da podrže rad kluba kupnjom ulaznice te da ostvare pravo na jedinstveni popust na službenu opremu kluba kupnjom iste u pretprodaji svakog dana od 10:00 do 18:00.

Vezani članci