Dani ponosa i slave: Hrvatske suze radosnice

Vidi originalni članak

Hrvatska je opet na naslovnicama svjetskih medija, srećom ovoga puta radi fenomenalnih sportaša koje je iznjedrila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši predvođeni izbornikom Babićem fenomenalnom igrom svladali su favoriziranu Španjolsku i tako se plasirali među četiri najbolje reprezentacije na svijetu. Na drugom kraju svijeta Mirjana Lučić je u svojoj 35 godini života ostavrila povijesni uspjeh plasmanom u polufinale Australian open.

Ova oba uspjeha obilježile su suze naših sportaša. Suze radosnice koje su sve Hrvate na svijetu učinile ponosnima. Ovi veličanstveni rezultati naših heroja i heroine Mikice vratili su Hrvatima osmjeh na lice.

Lijepo je danas biti Hrvat. Lijepo je što su jutros političari u nekom drugom planu i što na našim naslovnicama nema vijesti o Ini i Molu, performansima u Saboru i prepucavanjima na društvenim mrežama. Lijepo je da bar danas na naslovnicama nema bahatih licemjera koji varaju i pljačkaju ovaj ponosni narod dugi niz godina pričajući im bajke o demokraciji i slobodi.

Lijepo li je danas Hrvatom biti. Suze naših sportaša nemaju cijenu niti ih itko može prodati ili zamijeniti za nešto. Hrvatske suze puno obišle su sinoć cijeli svijet i obilježile pobjede koje ulaze u povijest sporta u Hrvata.

Dragi naši rukometaši i draga naša Mikice HVALA VAM ZA VAŠE SUZE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petar Zrinski/HERCEGOVINA.info