ČERVAR 'Uživao sam, već dugo nismo odigrali ovako dobru utakmicu'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar, nakon uvjerljivog trijumfa nad Bjelorusijom 31-23 (15-10), izjavio je u subotu kako njegovi izabranici već dugo nisu odigrali ovako dobru utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo nismo odigrali ovako dobru utakmicu, ali ne smijemo se sada umisliti jer prvenstvo je dugačko i čeka nas još puno posla", kazao je Červar za RTL televiziju.

Uoči susreta kao najopasniji igrači Bjelorusije izdvojeni su kružni napadač Artsem Karalek i bek Kuleš.

"Dobro smo ih proučili i znao sam da ćemo odigrati dobro. No, nisam mogao znati koliko dobro i s koliko razlike ćemo dobiti. Držali smo se svih dogovora, obrana je bila jaka i Bjelorusija nije imala rješenja za nju, a u napadu smo igrali mudro i raznovrsno.

Svi su bili odlični i nikoga neću isticati, a mogu reći da sam uživao gledajući utakmicu. Istina, u jednom trenutku prvog poluvremena smo pali u malu crnu rupu, dali su nam četiri gola u nizu, i to nam se ne smije događati u nastavku kada nas čekaju još teži ispiti. Zato moramo biti ponizni i skromni, te se dobro pripremiti za naredne protivnike", istaknuo je izbornik Červar.

U skupini A rukometnog Eura Hrvatska vodi s 4 boda, Bjelorusija ima 2, a Srbija i Crna Gora su bez bodova. Dvije prvoplasirane ekipe iz skupine prolaze u drugu fazu u Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjem kolu A skupine Hrvatska u ponedjeljak u 20.30 sati igra sa Srbijom. Izbornik Červar posebno je pohvalio hrvatske navijače:

"Želim se zahvaliti našim navijačima, bilo ih je puno i atmosfera je bila odlična. Pokazali su puno ljubavi prema nama i ja sam se naježio".

Vezani članci