ANTE GRBAVAC Mandić i ja smo dobar tandem, odlično se nadopunjavamo za dobro Izviđača

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Rukometaši Izviđača u prošlom kolu doživjeli su prvi prvenstveni poraz. Skauti su prve bodove ostavili u Maglaju gdje su od istoimenog domaćina minimalno poraženi rezultatom 30:29. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, igrači Tonija Čoline odlično igraju ove sezone. U dosadašnjih sedam kola imaju šest pobjeda i jedan poraz te s 18 bodova drže prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, iako se mora reći da imaju dva odigrana susreta više od drugoplasirane Sloge.

Sigurno jedan od važnih "kotačića" u Čolininoj momčadi je vratar Ante Grbavac koji jako dobro brani ove sezone. Grbavac kaže kako nisu dobro krenuli u Maglaju što ih je koštalo prvih izgubljenih bodova.

"Nismo bili dovoljno skoncentrirani. U utakmicu smo ušli dosta mlako i nismo dali sve od sebe od samog početka i Maglaj je to iskoristio i doživjeli smo taj prvi poraz", kaže za hercegovina.info vratar Skauta.

Dobar početak prvenstva nije ga iznenadio.

"Mi smo naporno trenirali i pripremali smo se za prvenstvo. Sada reći da nismo očekivali ovako dobar start bilo bi to nepravedno prema nama samima i stručnom stožeru. Svi smo od početka priprema dali sve najbolje od sebe i rezultati nisu neočekivani. Iznenadio nas je moram priznati jedino spomenuti poraz u Maglaju, ali idemo dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra kako Izviđač može do titule.

"Mislim da se možemo boriti za prvaka. Isto tako, ako sve bude uredu, da pokušamo konačno donijeti taj Kup u Ljubuški. Ovaj posljednji za malo nam je pobjegao."

U Mateju Mandiću ne vidi suparnika i konkurencu, već naprotiv zajedničku suradnu za bolji Izviđač. 

"Ja i Mandić se nadopunjavamo i mislim da smo odličan tandem. Odlično surađujemo i zajedno s trenerom vratara Milanom Tolićem činimo jedan odličan vratarski tim. Sve najbolje o tom dijelu momčadi mogu reći. Zaista se osjećam ugodno raditi i s Mandićem, ali i s našim trenerima."

Za sada ne razmišlja o odlasku.

"Imam ugovor još ovu sezonu i razmišljam samo o Izviđaču. Zaista ne planiram tako daleko. Pokušat ću što bolje odraditi ovu sezonu pa ćemo vidjeti što će se dalje događati."

Želja je jednog dana i reprezentacija.

"Sigurno da bi jednog dana želio zaigrati za reprezentaciju, ali ako ćemo iskreno nisam o tome baš pretjerano do sada razmišljao. Najvažnije je što bolje braniti za Izviđač, a što će budućnost donijeti to nam ostaje za vidjeti."

Dodao je za kraj da mu je i žao što u Premijer ligi nema više hercegovačkih klubova.

"Volio bi da se Zrinjski vrati, da opet imamo pravi hercegovački derbi kako je to bilo proteklih godina. U Zrinjskom sam proveo godinu dana, i nadam se da će se vratiti gdje im je mjesto", zaključio je Grbavac.

Vezani članci