FOTO  Pogledajte vilu NBA zvijezde Ivice Zubca od 5 milijuna KM!

Vidi originalni članak

Kad se 'Logo' negdje prihvati posla NBA prstenje skoro pa da je već osigurano. Jerry West ima 81 godinu, ali i dalje je vjerojatno najveći košarkaški um planete, jamac vrhunske sportske politike. West je u Clipperse doveo našeg Ivicu Zubca (22), a Ivica je u Los Angelesu ovih dana kupio dom za 3 milijuna i 100 tisuća dolara odnosno više od 20 milijuna kuna, piše portal Variety.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno visoki stropovi za 216 cm visokog Hercegovca, kuća izgrađena 1955. pa modernizirana prošle godine, smještena u sve popularnijem i sve skupljem kvartu Mar Vista.

Inače, Clippersi su na krilima Ivice Zubca i Kawhija Leonarda (28) u sezonu startali pobjedama nad Lakersima i Warriorsima, kandidatura za NBA naslov jasno je istaknuta i to bez ozlijeđenog super-stara Paula Georgea (29).

Hrvatski centar je protiv Warriorsa ostvario 'double-double',zabio je 16 koševa (šut iz igre 4/5) i upisao deset skokova uz jednu asistenciju i dva bloka u samo 18 minuta igre.

Zubac nije kupio kuću s bazenom. Savršeno uređenog terena oko kuće ima koliko hoće, a ako mu je do kupanja na plažu Venice ionako stiže za 10-ak minuta, presnosi 24sata.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa