Srebrna i brončana medalja za sjajne mažoretkinje

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Zadovoljna voditeljica

Mažoretkinje su srebrnu medalju osvojile u kategoriji "duo juniorke štap", a brončana medalja zasjala je u kategoriji "polo juniorka pompon". Što se tiče ostalih kategorija u kojima su se djevojke natjecale, zabilježeni su odlični rezultati te 4., 5. i 6. mjesta ovisno o kategoriji u kojoj su nastupale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ove smo godine imali mnogo novih cura kojima je ovo prvo natjecanje i koje su nastupale u brojnim kategorijama, kazala je Anja Puhalo, voditeljica mostarskih mažoretkinja.

Upravo te nove djevojke pokazale su veliko zalaganje i trud te postigle odlične rezultate i još jednom dokazale uspjeh mostarskih mažoretkinja na prestižnom europskom natjecanju u Francuskoj.

- Zadovoljna sam uspjehom djevojaka koje su nastupile i uistinu dale sve od sebe kako bi postigle dobre rezultate, kazala je Puhalo.

Kako su mažoretkinje na državnom natjecanju zasjele na tronu, tako su natjecanjem u Francuskoj u jakoj konkurenciji s brojnim zemljama kao što su Španjolska, Slovenija, Mađarska, Hrvatska, Srbija, Rumunjska, Crna Gora te ostale, još jednom dokazale uspjeh svog kluba koji na svakom natjecanju osvoji mnogo nagrada i medalja što je upravo motiv za daljini rad i još bolje uvježbavanje koreografija.
- Nadam se kako će djevojke nastaviti raditi punim tempom te se pripremati za nadolazeća natjecanja koja nas očekuju u novoj sezoni, kazala je Puhalo.
Nova sezona tako započinje, a rad kluba nastavlja se i dalje uz velik broj novih članica kojima je ovo europsko natjecanje zapravo prvo natjecanje na kojem su nastupale i pokazale uistinu veliki talent koji imaju, kao i sve svoje vještine koje su potrebne za uspjeh u ovom sportu.

Iako Puhalo ističe da rezultati natjecanja mogu biti bolji s obzirom na dosadašnje rezultate, svoje zadovoljstvo osvojenim nagradama ne sakriva upravo radi mlade postave koja je nastupila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak aktivnosti

No, sada su pred mostarskim mažoretkinjama ostala natjecanja i nastupi koji su uistinu brojni. Tako će osim natjecanja obaviti i upis novih članica koji će se održati idući tjedan te u svoje redove primiti još mladih mažoretkinja koje se žele baviti ovom aktivnošću. Osim upisa mažoretkinje će također održati svoj tradicionalni koncert.

Piše: Ljubica Grubišić / Dnevni list

Vezani članci