FOTO  Sarajevski kiseljak open 2015. svečano otvoren

Vidi originalni članak
Ta čast danas je na terenima Teniskog kluba Elliptic, inače organizatora turnira, pripala načelniku općine Kiseljak Mladenu Mišuriću- Ramljaku.
Općina Kiseljak je i suorganizator a načelnik je iskoristio priliku te kratko odmjerio snage i teniske vještine s direktorom turnira, Robertom Biletićem.

Načelnik je ovom prilikom istaknuo kako se radi o iznimnom sportskom događaju koji je jednako važan za Kiseljak te promociju sporta općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert Biletić je potvrdio da je što se organizacije tiče sve spremno te da nakon današnjeg ždrijeba u 18 sati, turnir sutra može početi.

U svom govoru Biletić se prisjetio i nedavno preminulog bivšeg načelnika općine Kiseljak Ivice Udovičića, koji je dao ogroman doprinos radu Kluba i ovog turnira.

Podsjećamo, radi se o 16. po redu Kiseljak open-u te šestom po redu turniru iz ITF futures serije jer je turnir pod patronatom Međunarodne teniske asocijacije i spada u kategoriju jednog od najjačih teniskih turnira koji će se održati u Bosni i Hercegovini.

Nagradni fond je 10.000,00 $, a osvajač dobiva 18 ATP bodova koji se boduju za svjetsku ATP ljestvicu. I ove godine se očekuje oko 80 sudionika iz većine europskih zemalja.

Generalni pokrovitelji, uz Općinu Kiseljak, su tvrtke "Sarajevski kiseljak dd" Kiseljak, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Središnja Bosna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorenju su osim dugogodišnjih simpatizera ovog turnira i tenisa općenito nazočili i predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBIH te predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina.

 

Vezani članci