Roland Garros: Čilić u trećem kolu protiv Đokovića

Vidi originalni članak
Čilić je odlično otvorio meč i već je u prvom servis gemu napravio »break«, te je prednost uspješno pretvorio u dobiveni set. No, u drugom setu obrnuti scenario, Kamke je iskoristio dekoncentraciju Čilića i uspijeva poravanati na 1-1 u setovima. U trećem setu Čiliću je proradio servis, a češće je bio i na mreži, te je kod vodstva 3-2 oduzeo servis protivniku i time je praktično odlučen meč. Nakon toga »raspala« se Kamkeova igra i Čilić je okončao meč sa 6-0 četvrtom setu.

U sljedećem kolu Čilić ide na drugog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića, od kojeg je izgubio svih osam dosadašnjih mečeva. Posljednji puta susreli su se ove godine u Indian Wellsu, a Đoković je slavio sa 1-6, 6-2, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je prošao prvo kolo grand slam turnira Roland Garros, Marin Čilić poslao je poruku hrvatskim nogometašima uoči odlaska u Brazil. »Modrić je osvojio Ligu prvaka, Rakitić je osvojio Europsku ligu, tako da je iza naših nogometaša sjajna sezona. Skupina je teška, ali mislim da je Hrvatska na velikim natjecanjima - kada je bilo najvažnije - uvijek pokazivala da može igrati odlično. Sigurno će i navijači nositi momčad te uz naše veliko srce i ponos možemo proći u drugi krug. Tada je sve otvoreno i nadamo se dobrom rezultatu«, poručio je najboji hrvatski tenisač.

Hina

Vezani članci