Marin Čilić: Mogu pobijediti Novaka Đokovića!

Vidi originalni članak
Teniser iz Međugorje je u osmom pokušaju na Wimbledonu, u All England Clubu, napokon dočekao četvrtfinale. I sad je sve lakše, ležernije. Opušteno dijeli autograme, pozira s mnogim navijačima u "kockastom". Ne opterećuje se Novakom Đokovićem. Kako kaže, uživat će. Iako je 9:0 za srpskog igrača u službenim mečevima.

- Imao sam šansu u Indian Wellsu i u Parizu, osvajao setove. Vjerujem u sebe. Ako budem sjajno servirao i igrao kao u mečevima s Berdychom i Chardyjem, mogu ga pobijediti - rekao je naš 25-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojke baš i nisu na njegovoj strani. U mečevima protiv donedavno najbolje četvorke svjetskog tenisa, ujedno i jedinih aktivnih igrača s titulom u Wimbledonu, ne stoji najbolje. Marin je samo tri puta pobijedio (jednom Nadala, dva puta Murraya), a u 13 prilika niti jednom nije bio bolji od Đokovića ili Federera. Ukupno je na 3-24! No ono što se promijenilo je glava, razmišljanje...

- Tu je Goran odradio strašan posao. Jednostavno me uvjerio da ih mogu pobijediti i postao sam agresivniji - rekao je najbolji hrvatski tenisač, koji je protiv Chardyja zabio 33 asa.

Uživati će, prvi put je u četvrtfinalu. Deveti put će se sresti s Đokovićem, a priliku vidi u tome što će prvi put međusobno igrati na travi.

Agencije

Vezani članci