FOTO  FC Mostar Stari Grad uvjerljiv u uzvratu protiv MNK Čapljina za novi trofej u vitrinama

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

FC Mostar Stari Grad Staklorad osvajač je futsal Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2022/2023. Nakon što su u prvom susretu slavili na gostovanju kod MNK Čapljina rezultatom 1:3, Mostarci su večeras u uzvratu uvjerljivom pobjedom od 8:1 u svoje vitrine dodali još jedan trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu puno šanse imali Čapljinci večeras protiv raspoloženog aktualnog prvaka koji je sve riješio već u prvom poluvremenu. 

Mrežu gostiju načeo je već u 3. minuti susreta Nermin Kahvedžić. Samo dvije minute kasnije na 2:0 povisio je Slobodan Rajčević, da bi već u 7. minuti Mostarci došli i do svog trećeg pogotka kojeg je postigao Semir Gosto.

U 11. i 12. minuti vidjeli smo dva nova pogotka u mreži Čapljinaca. Najprije je za 4:0 povisio Meldin Podrug, da bi se samo minutu kasnije u strijelce upisao u kapetan Mostaraca Marijo Aladžić.

Do kraja poluvremena za domaće je još pogodio i Marin Suton te se rezultatom 6:0 otišlo na odmor.

U nastavku smo na novi pogodak čekali do 25. minute kada je precizan bio Bilal Jelić. Samo dvije minute kasnije svoj drugi pogodak na utakmici postigao je Marin Suton koji je pogodio za 8:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Čapljinci ne ostanu bez pogotka pobrinuo se u 35. minuti Leon Kozarić koji je u prvo susretu postigao fantastičan pogodak.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Mostarci su osvojili svoj prvi trofej u sezoni.

FC Mostar Stari Grad Staklorad MNK Čapljina

Sada im ostaje borba za obranu naslova prvaka najprije protiv MNK Sloge koju su svladali u prvom susretu, a ukoliko prođu u finale tamo ih očekuje bolji iz dvoboja KMF Radnik i MNK Hercegovina.

FC Mostar Stari Grad Staklorad MNK Čapljina

MNK Čapljina porazom u finalu završila je fantastičnu sezonu u drugoj godini od svog osnutka. Igrali su Čapljinci finale doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH, ali i finale Kupa BiH, no u oba natjecanja ipak nisu uspjeli napraviti završni korak.

Vezani članci