ATP Miami: Čilić u 3. kolu na Simona

Vidi originalni članak

Čilić je protiv Simona u dosadašnjih pet međusobnih dvoboja ostvario samo jednu pobjedu, ali ona je bila vrlo značajna. Naime, do nje je stigao u osmini finala US Opena 2014. godine, te nakon trijumfa nad Simonom u pet setova u sljedeća tri meča u tri seta pobijedio Tomaša Berdycha, Rogera Federera i Keija Nishikorija, što mu je donijelo jedini Grand Slam naslov u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir u Miamiju u petak je izgubio Rogera Federera, ali ne zbog poraza od Juana Martina del Potra, s kojim se trebao sastati u drugome kolu, već je Švicarac morao odustati od nastupa zbog virusne bolesti želuca. Del Potro je za suparnika dobio 'sretnog gubitnika' iz kvalifikacija, 30-godišnjeg sunarodnjaka Horacija Zeballosa, koji je iznenadnu priliku iskoristio na najbolji način i slavio sa 6:4, 6:4 te drugi put u karijeri stigao do trećeg kola u Miamiju.

Prvi nositelj i branitelj naslova Novak Đoković nije imao problema protiv Britanca Kylea Edmunda, kojeg je svladao sa 6:3 i 6:3. Sljedeći suparnik mu je Portugalac Joao Sousa.

Hina

Vezani članci