FOTO  Župa Stolac osvojila drugo mjesto na završnici KMNL-a

Vidi originalni članak

...(KMNL) Crkve u Hrvata održala se od 11. do 14. lipnja u Bjelovarsko-križevačkoj biskupiji, u gradu Vrbovcu. Na ovogodišnjoj Završnici nastupilo je ukupno 14 ekipa, odnosno predstavnici Zagrebačke, Riječke, Splitsko-makarske, Đakovačko-osječke, Zadarske i Vrhbosanske nadbiskupije te Porečko-pulske, Šibenske, Dubrovačke, Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske te domaće Bjelovarsko-križevačke biskupije. Momčad koja je predstavljala naše biskupije bila je župa sv. Ilije Proroka iz Stoca, koju je pratio njihov župnik i dekan don Rajko Marković te don Mladen Šutalo, Povjerenik za mlade i koordinator Međužupne lige Hercegovine (MLH).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz župe sv. Ilije iz Stoca ostvarila je veliki uspjeh, osvojivši drugo mjesto na ovoj Završnici, na kojoj nastupaju najbolji predstavnici iz pojedinih (nad)biskupija u kojima se igra katolička liga u malom nogometu. Pehare najboljim ekipama uručio je gosp. Zorislav Srebrić, direktor svih reprezentacija HNS-a.

Ovom prilikom čestitamo i zahvaljujemo na velikom uspjehu župe sv. Ilije iz Stoca, koja je osim drugog mjesta imala najboljeg strijelca ove Završnice, Josipa Boškovića, s 10 pogodaka te su osvojili FAIR-PLAY nagradu za najpošteniju igru ove Završnice, koju im je uručio pomoćni biskup zagrebački msgr. Mijo Gorski. Ovo nije samo uspjeh za župu Stolac nego i za MLH i za sav trud koji se ulaže u mladost koja igra ovu ligu, u koju je uključeno 20 župa naših biskupija. Ovu priliku koristim zahvaliti svima onima koji na bilo koji način doprinose radu unutar MLH, svim sudionicima naše lige, gdje se plodovi vide u svakodnevnom životu, kao i onima koji su nas i ove godine pomogli i omogućili sudjelovanje na ovogodišnjoj završnici. Neka Bog nagradi svako dobro svima koji dobro čine.

Vezani članci