FOTO  Zrinjski uvjerljivo svladao Zvijezdu i smanjio zaostatak za Borcem

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski večeras je na svom stadionu pod Bijelim Brijegom uvjerljivo svladao Zvijezdu 09 rezultatom 4:0 i tako smanjio zaostatak za vodećim Borcem na sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veći dio posla Plemići su danas odradili u prvom poluvremenu.

Do vodstva je Zrinjski došao već u 8. minuti utakmice. Ubacio je Kiš iz slobodnog udarca na drugu vratnicu, a tamo je loptu dočekao Mario Ćuže koji ju je "poklopio" iz prve i pogodio suprotni kut vratara gostiju.

U 15. minuti već je bilo 2:0. Barišić je sjajno uposlio Ćužu koji je prebacio gostujućeg vratara, a lopta prelazi preko crte prije nego ju je obrana gostiju očistila iz gola.

Do trećeg pogotka Plemići su stigli u 36. minuti. Ovaj put odlično je asistirao Filip Bradarić za Nemanju Bilbiju koji se lijepo okrenuo oko svog čuvara i pogodio mrežu.

U nastavku smo ponovno gledali inicijativu Zrinjskog. Imali su Mostarci nekoliko prilika preko Kiša, Ćuže i Lukanića, no pogodak nismo vidjeli do 75. minute. No, onda sjajan potez. Abdurahimi je dodao loptu do Bilbije koji s vrha šesnaesterca postiže odličan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja utakmice vidjeli smo još jedan sjajan udarac Tičinovića, no rezultat se nije mijenjao. Zrinjski je tako "istopio" prednost Borca na sedam bodova i dalje ostao u igri za naslov prvaka.

Standings provided by Sofascore

Vezani članci