Zrinjski u istočno Sarajevo po bodove

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Tada se mislilo da je ozljeda bezazlena, tako da se istoj nije pridavao veliki značaj, još više jer kapetan Mostaraca zbog žutih kartona nije imao pravo nastupa protiv Veleža na otvaranju proljeća. Ipak, tu se napravila velika pogreška! Naime, jučerašnja magnetna rezonanca otkrila je da je Ivanković u posljednjih mjesec dana trenirao s odlomljenim komadićem hrskavice, zbog čega bolovi nikako nisu prestajali. Zanimljivo, Ivanković je s takvom ozljedom odradio i šezdeset minuta utakmice protiv Čelika.
- Magnetna rezonanca otkrila je da se odlomilo pet milimetara hrskavice, a taj komadić mi uzrokuje bolove, izjavio je Ivanković, koji će, jasno, preskočiti predstojeće utakmice protiv Slavije i Sarajeva. - Nakon Sarajeva slijedi dvotjedna stanka u prvenstvu, što znači da je utakmica 20. kola protiv Slobode na programu tek za dvadeset dana, a hoću li do tada biti spreman, zaista ne znam, dodao je Ivanković.
Izostanak Ivankovića u sutrašnjoj utakmici u Istočnom Sarajevu još je veći problem s obzirom da Slaven Musa neće moći računati ni na oba standardna stopera, budući da su Damir Džidić i Marin Aničić protiv Čelika dobili treće žute kartone.
- Već nakon treninga u četvrtak mi je bilo jasno da na Ivankovića neću moći računati protiv Slavije, a magnetna rezonanca je to samo potvrdila, izjavio je Musa, koji će zbog izostanka tri igrača, Džidića, Aničića i Ivankovića, u vatru biti prisiljen gurnuti još uvijek 17-godišnjeg Hrvoja Miličevića.
Jasno, drugog centralnog braniča igrat će Toni Markić.
- Miličeviću više odgovara pozicija u veznom redu, ali u nekoliko pripremnih utakmica, kao i u srijedu protiv Viteza, igrao je na poziciji stopera, dodao je Musa.
Iza Miličevića su tri službena nastupa za prvu momčad, ali još nijednom nije bio starter.

Aničić i Delić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme sa Zrinjskim počela su još dva stopera, ali oni sada nose dresove Leotara, odnosno Branitelja. Riječ je o Franji Deliću i Josipu Aničiću koji bi, u ovoj situaciji, sigurno dobro došli Slavenu Musi, ali tko je mogao pretpostaviti da će za istu utakmicu biti prekriženi Damir Džidić, Marin Aničić i Mario Ivanković.

Tanja konkurencija u veznom redu

Iako se zbog dolaska Samira Dure i Levana Kutalije te oporavka Pavla Sušića mislilo da vezni red neće biti problem, svojevoljni odlazak Fenana Salčinovića i ozljeda Marija Ivankovića znatno su prorijedili konkurenciju u sredini terena, tako da će Duro i Nemanja Stjepanović morati biti jako oprezni protiv Slavije, budući da im u toj utakmici prijeti treći žuti karton.

dnevni list

Vezani članci