Zrinjski spreman posljednja 3. kola igrati pred TV kamerama

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Danima, ako ne i mjesecima vodi se specijalni medijski rat protiv HŠK Zrinjski, a svu u cilju da Europu ugleda netko drugi.  Iz Uprave HŠK Zrinjski su poručili da je Zrinjski voljan sve tri preostale utakmice do kraja prvenstva odigrati pred TV kamerama, ali da isto očekuje od direktnih protivnika za plasman u Europu. Ono što još svakako upada u oči jeste činjenica da su  iz NS BiH za zadnje četiri utakmice prvenstava Zrinjskom delegirali tri puta suce  iz Sarajeva .  Kada se zbroji dva i dva i kada se zna da je FK Sarajevo direktan konkurent HŠK Zrinjskom za plasman u Europu onda takav izbor sudaca nije ni u kojem slučaju  slučajan odabir nego sa jasnim ciljem da se FK Sarajevu na sve načine omogući mjesto koje će ih odvesti u Europu.

Utakmicu HŠK Zrinjski-FK Laktaši sudio je Almir Alečković iz Sarajeva, a prvi pomoćnik mu je bio sugrađanin Edin Imamović. Utakmicu FK Leotar-HŠK Zrinjski delegiran je Mevludin Efendić  iz Sarajeva, dok je za zadnje kolo i utakmicu NK Široki Brijeg-HŠK Zrinjski delegiran Rusmir Mrković pogađate opet iz Sarajeva. U ove obadvije utakmice posao pomoćnika glavnog suca obavljat će Bilal Bogilović iz Vogošće. Za domaću utakmicu HŠK Zrinjski-FK Čelik delegiran je sudac Dragan Skakić nadaleko poznat po svojoj sklonosti ka momčadi sa Koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz sve nabrojano još se ne nazire kraj trakavici koja se vuče iz utakmice FK Sloboda-FK Sarajevo koju su tuzlaci dva puta dobili na zelenom travnjaku, dok sarajlije na sve načine pokušavaju doći do vrijednih bodova za zelenim stolovima NS BiH.

Kako će na ponudu HŠK Zrinjskog reagirati ostali klubovi kojih se bore za Europu ostaje nam da sačekamo ovih par dana koliko je ostalo do 28 kola Premier lige koje je na programu u subotu 15.05.2010.

zrinjski.info

Vezani članci