Zrinjski je bolji od Drine

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Dobra igra i pobjeda u hercegovačkom derbiju protiv Širokog Brijega vratila je nogometašima samopouzdanje, tako da s optimizmom dočekuju ogled s posljednje plasiranom ekipom.

„Posljednji rezultati Drine pokazuju da nisu zalutali u Premier ligu. Uglavnom pobjeđuju kući i to pogocima u posljednjim trenucima, što je bio slučaj protiv Leotara i Slavije. Bez obzira na trenutačno stanje na ljestvici, smatram da smo kvalitetniji od navedenih ekipa. Respektiramo ekipu Drine, ali sam uvjeren da imamo puno bolje igrače i kvalitetniji smo kolektiv. Ako odigramo maksimalno angažirano svih 90 minuta pobjeda ne bi trebala doći u pitanje", kazao je trener Zrinjskog Slaven Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 8 utakmica na gostovanju u Kupu i prvenstvu BiH nogometaši Zrinjskog zabilježili su isto toliko poraza. Pouzdani stoper Damir Džidić uvjeren je da će negativna serija biti prekinuta u Zvorniku. „Ako želimo nešto postići, odnosno izaći iz krize, mi moramo donositi bodove sa strane i ja se nadam da ćemo sutra uz maksimalan angažman to i uraditi", rekao je Džidić i osvrnuo se na prethodna gostovanja Zrinjskog u ovoj sezoni.

„Mi krenemo dobro u prvih 20 minuta. Npr u Trebinju u prvim minutama imali smo dvije odlične prigode i onda smo primili gol, koji ne bi ni amaterska momčad. Zatim smo psihički pali. Čim smo u negativnom rezultatu, mi nemamo tu snagu da se vratimo u utakmicu i onda izgubimo konce igre. Tako nam je svakom gostovanju od Zenice, Travnika, Trebinja".
Lendrić i Selimović koji su imali problema s lakšim ozljedama priključili su se treninzima i konkurirat će za prvu momčad u Zvorniku. Prema riječima trenera Muse sastav za duel s Drinom odredit će tijekom današnjeg dana, a jedna od dvojbi je hoće li Selimović startati od prve minute ili će prigodu dobiti u nastavku.

Utakmica 15. kola Premier lige BiH Drina - Zrinjski igra se u subotu u 13 sati u Zvorniku.

pogled.ba

Vezani članci