ZRINJSKI I ŠIROKI BRIJEG IGRAT ĆE U ČITLUKU "Neka još malo rade travnjak u Mostaru, da ovdje gledamo i Želju i Sarajevo"

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši HŠK Zrinjski do daljnjeg će svoje utakmice igrati na stadionu Bare u Čitluku. S obzirom na to da radovi na travnjaku stadiona pod Bijelim Brijegom neće tako brzo završiti, navijači Zrinjskog iz Čitluka, Međugorja i okolnih mjesta kojih ima veliki broj, i dalje će Plemićima biti domaćini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jučerašnje pobjede protiv Radnika u Kupu koja se igrala na Barama, novu utakmicu na ovom stadionu Zrinjski će igrati već u subotu kada će dočekati Igman kojeg su proteklog vikenda svladali u gostima na Gradskom stadionu u Konjicu rezultatom 0:3.

Nakon Igmana, prva sljedeća domaća utakmica Zrinjskog prema rasporedu je ona protiv Širokog Brijega koja se igra 1. travnja. Prema svemu sudeći i ta utakmica će se igrati u Čitluku s obzirom na to da postavljanje trave pod Bijelim Brijegom nije još krenulo, a i da se s istim danas krene nemoguće je da sve bude spremno do tada.

Zrinjski se na svoj stadion planira vratiti tijekom travnja, a kada točno još uvijek nije poznato.

U travnju Zrinjski osim Širokog Brijega domaće utakmice i protiv sarajevskih rivala Željezničara i Sarajeva. Neke pak informacije koje smo dobili, kažu da će se i te utakmice gotovo sigurno igrati na Barama, no s takvim najavama ćemo ipak pričekati.

Jedno je sigurno, čitlučki Zrinjevci još će uživati u svom gradu gledajući Plemiće. Jučer smo sreli jednog od njih Mirka Odaka koji ide na sve domaće utakmice Zrinjskog i u Mostar. Pitao nas je znamo li nešto o travnjaku pod Bijelim Brijegom i rekao nam: "Neka ga još malo ne završe da u Čitluku gledamo Široki Brijeg, Želju i Sarajevu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svemu sudeći ovom navijaču će se želje ostvariti.

Vezani članci