Zoran Rajović: Igranje za Zrinjski mi je najdraže u karijeri

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...što je te godine stigla prva šampionska titula u Mostar. Navijači su upravo te godine baš njemu dodijeli navijački pokal Filip Šunjić Pipa i to dovoljno govori koliko su ga cijenili. Danas je Zoran u dalekoj Aziji, i evo što kaže za naš portal.

Kao prvo gdje je danas Zoran Rajović?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno igram za FC Yadanarbon klub iz Myanmara. Klub je već dva puta bio prvak, a i ove godine imamo ambicije biti šampioni.

Pratiš li danas BiH nogomet, i što misliš koliko je danas kvalitetna domaća liga?

Pratim bh nogomet koliko god mogu. Mislim da je kvalitet dosta slabiji nego ranijih godina, zato što non stop kvalitetni igrači odlaze u inozemstvo, i zato što klubovi nisu u financijskoj mogućnosti da ih zadrže.

Zlatnim slovima si upisan u povijest Zrinjskog kao čovjek koji je svojim golovima donio prvu titulu prvaka u Mostar. Možeš li se prisjetiti tih dana?

Nikad neću zaboraviti te trenutke koji su mi bili najdraži u karijeri. Stvarno smo imali sjajnu ekipu, sjanog trenera, Upravu i naravno najbolje navijače koji su nas nosili i davali nam veliku potporu na svakoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio si i ostao ljubimac navijača koji su te nagradili navijačkim trofejom. Kako si ti doživljavao Ultrase?

Mislim da su Ultrasi 12 igrač kluba u svakom smislu te riječi, a to što su me nagradili navijačkim trofejom to nosi dodatnu težinu mog odnosa sa njima.

Čuješ li se danas sa nekim od suigrača iz Zrinjskog?

Ostao sam u kontaktu sa bivšim suigračima, najviše se čujem sa Semjonom Milosevicem, Mislavom Karoglanom, Makom Ivankovićem i Ivicom Džidićem.

Kakvi su ti planovi za budućnost?

Planiram da igram još dvije-tri godine, a poslije završetka karijere sigurno ću ostati u nogometu kao trener ili sportski radnik.

Poruka našim čitateljima.

Žlim da pozdravim sve vaše čitatelje i da im poželim zdravlja i uspjeha u svemu što rade, naravno da navijaju za Zrinjski i raduju se budućim uspjesima kluba. Veliki pozdrav iz azije!

hercegovina.info

Vezani članci