Zlatko Dalić - Rusija naših snova

Vidi originalni članak
Ekumenski odbor Grada Rijeke organizirao je 19. siječnja u Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci, u okviru Molitvene osmine za jedinstvo kršćana, panel predstavljanje knjige 'Zlatko Dalić - Rusija naših snova', piše IKA.

Uz izbornika Dalića govorili su: nekadašnji izbornik Miroslav Ćiro Blažević, izbornik U-21 Nenad Gračan, glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko i novinar Sportskih novosti Dražen Antolić. S gostima je razgovarala Helena Anušić, a u glazbenom dijelu nastupili su članovi Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz predstavnike Ekumenskog odbora, događaju su nazočili riječki nadbiskup Ivan Devčić, generalni vikar Riječke nadbiskupije Emil Svažić, članovi Uprave i marketinga HNK Rijeke te mnogi uvaženi gosti.

Izbornik Dalić izrazio je radost zbog dolaska u Rijeku, gradu u kojemu je svojevremeno bio i trener HNK Rijeke. Knjiga će biti trajni zapis svega onoga što se događalo u Rusiji i zahvala svim igračima za uspjeh i najljepše ljeto, rekao je Dalić. 'Ovo je moja zahvala njima. Oni su Hrvatsku pokrenuli i oni su nas učinili sretnima i ponosnima. Ovo je zahvala i svim navijačima.'

U nastavku je izrazio želju da knjiga bude putokaz mlađim generacijama i poticaj za izgradnju zajedništva i vjere. Ustrajnošću, hrabrošću i poniznošću može se puno izgraditi, poručio je izbornik.

 

IKA

Vezani članci