Zašto Luka Modrić treba biti proglašen najboljim na svijetu: ‘On je s drugog planeta, došao je igrati nogomet s nama smrtnicima

Vidi originalni članak
...edavno se okitio titulom najboljeg igrača Europe, a FIFA je povodom toga izdvojila što o njemu kažu ljudi iz svijeta nogometa.

"Modrić je, kao i Iniesta, s drugog planeta. Došao je igrati nogomet s nama smrtnicima i među najboljima je na svijetu", jasan je Modrićev suigrač iz reprezentacije Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov drugi suigrač, onaj iz Reala, Casemiro uspoređuje ga sa Zidaneom: "Zidane je vidio stvari koje drugi ne vide, a ista je stvar s Lukom", rekao je.

"Modrić zaslužuje nagradu najboljeg na svijetu i ja bi bio sretan kao da sam je ja dobio"; iskreno je rekao kapetan Reala i Lukin veliki prijatelj Sergio Ramos.

Legendarni Robert Prosinečki također ima samo riječi hvale: "Ne postoji parametar po kojem Luka ne zaslužuje titulu najboljeg hrvatskog nogometaša u povijesti".

Čak i Peter Schmeichel, čiju je Dansku baš Hrvatska eliminirala u osmini finala nakon jedanaesteraca, priznaje da je najbolji: "Luka je na Svjetskom prvenstvu igrao sjajno, zabijao golove, stvarao prilike, borio se i bio pravi kapetan".

I riječi Jamie Redknappa ostat će zapamćene: "Uvijek me je frustriralo koliko je Modrić podcijenjen. On je igrač koji je uvijek spreman primiti loptu, zadržati je i pronaći rješenje. On je hrabar igrač. Jednostavno, najbolji veznjak na svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovo su samo neke od reakcija, a Luka zasluženo dobiva - samo pohvale.

Izvor: narod.hr

 

Vezani članci