Zastava s “ljiljanima” na screenshotu skupine C "zajedničke" nam reprezentacije BiH

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

... utrpali tri gola. Odlična igra BiH reprezentativaca odjeknula je u svim medijima, a ova utakmica zasigurno je veliki korak bliže u konačnom cilju i odlasku reprezentacije Bosanaca i Hercegovaca na jednu veliku završnu smotru u ovom slućaju na Svejtsko nogometno prvenstvo u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ova utakmica, bolje rečeno TV prijenos će ostati upamćen po gafu tv kuće koja je prikazala golove sa gore spomenute utakmice.

Naime, nakon pobjede na Litvom screenshot ljestvica kvalifikacijske skupine C koja je prikazana na TV ekranima širom Bosne i Hercegovine pored reprezentacije BiH nalazila se zastava koja u BiH predstavlja samo jedan narod. U ovom slucaju Bošnjački narod. Bijela zastava sa plavim štitom i ljiljanima u sredini nalazila se umjesto BiH priznate žuto - plave zastave.

Iz TV kuće, u ovom slučaju FACE TV dali su izjavu da iza grafičkog prikaza stoji BHT, tj. državna televizijska kuća koja je i radila prijenos gore navedene utakmice, dok iz BHT za sada ovaj slučaj nisu željeli komentirati. U svakom slucaju vama dragi čitatelji nudimo gornju fotografiju screenshota FACE TV da procijenite da li je ovo slučajno ili ne...

Hercegovina.info

Vezani članci