Zakarić: Realizacija nije briga uoči Čelika

Vidi originalni članak

Slavija je na Pecaru došla s ne baš ambicioznim planom, tim iz Istočnog Sarajeva fokusirao se na branjenje 0:0, no Široki je usprkos nizu stvorenih prilika slavio tek s minimalnih 1:0. Ipak, na kraju je dojam bio nevažan, posao je obavljen, a Široki je to napravio nekompletan, bez pomoći kartoniranih Mirka Marića i Marija Ljubića te zbog nediscipline iz momčadi udaljenog Krešimira Kordića. No, i s Marićem i Ljubićem ponovno u momčadi u srijedu protiv Čelika neće biti nimalo lako.
- Sigurno da imamo respekt prema Čeliku, koji je u toj prvoj utakmici pokazao kvalitetu. Pobijedili su nas 2:0 usprkos igraču manje, rekao nam je krilni ofenzivac Širokog Goran Zakarić, koji kaže da nije zabrinut zbog slabe realizacije protiv Slavije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Znali smo kakva nas utakmica čeka, da će se Slavija doći braniti. Na to smo se pripremili, a iako je po prilikama moglo biti 4:0, 5:0, nismo zabrinuti zbog realizacije. Promašio sam ja par prilika, imali su i Peko, Wagner i Plazonić svoje. Ali nema veze, ta je utakmica sada iza nas, olakšali smo si pripremu za Kup, sada smo u potpunosti fokusirani na Čelik.

Široki je u prethodna tri međusobna Kup duela Čelik dva puta izbacivao na penale, 2007., na putu prema osvajanju tog trofeja, u Zenici je bilo 2:0, da bi Široki na Pecari to poništio i penalima izborio finale sa Slavijom...

- Bit će teško, ali ako na vrijeme pogodimo, mislim da imamo šanse, smatra Zakarić, koji čitav ovaj tjedan vidi kao jedan veliki izazov.

- Nakon Čelika, za nas jedne vrlo važne utakmice, dolazi nam Borac, koji se, čini se podigao, za vikend su s 3:0 dobili Rudar. I ta nam je utakmica vrlo važna, jer i dalje imamo šanse ugrabiti prvo mjesto.

Danas odluka o Kordiću?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči utakmice sa Slavijom klub je zbog nediscipline na treningu iz momčadi udaljio Krešimira Kordića, ističući da "neće konkurirati za sastav u predstojećim utakmicama". Kordić je za vikend bio na razgovoru s čelnicima kluba, a neslužbeno saznaje Dnevni list da bi NK Široki Brijeg novi potez u ovom slučaju mogao povući danas. Kordiću ugovor ističe na kraju ove sezone.

Dnevni list

Vezani članci