Zagreb i GOŠK otvaraju „Kup Brotnjo 2012.“

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nakon nedavnog gostovanja GNK Dinamo, čiju je utakmicu protiv Brotnja pratilo 3500 gledatelja, želja organizatora je bila da na Kupu Brotnjo 2012. nastupi i HNK Hajduk. No zbog ranije određenog rasporeda priprema i odlaska u Tursku, nogometaši Hajduka neće nastupiti na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Zagreba i GOŠK-a turnir će otvoriti utakmicom na stadionu Bare u Čitluku u petak (3. veljače ) u 14. sati. A drugog dana turnira snage će odmjeriti HNK Brotnjo - Čitluk i HŠK Zrinjski, čija utakmica je također u 14 sati na stadionu Bare. U nedjelju (5. veljače) poražene momčadi iz prva dva susreta odigrati će utakmicu za treće mjesto na jednom od terena Sportskog Centra Međugorje u 10 30 sati, dok će pobjednici iz prva dva susreta odlučivati o pobjedniku turnira. Finalni susret na rasporedu je u nedjelju u 14 sati na stadionu Bare.

Želja Organizacijskog odbora, koji na organizaciji turnira radi već tri mjeseca, je da zaljubljenicima u nogomet skrati dugu prvenstvenu stanku i započne s turnirom koji će postati tradicionalan. Budući da su Čitluk i Međugorje postali top destinacija za pripreme domaćih klubova, ali i onih iz bliže okolice, organizatori se nadaju kako će turnir iz godine u godinu zadržati međunarodni karakter, te da će zbog svoje kvalitete biti cijenjen.

U četvrtak 02.02.2012. godine u 12 sati održati će se press konferencija šefova stručnih stožera Klubova u službenim prostorijama HNK Brotnjo-Čitluk na stadionu Bare.

Medijski pokrovitelji Kupa Brotnjo 2012. su: Večernji list, Dnevni list, Radiopostaja Mir Međugorja, Radio Herceg-Bosne, Radio Čapljina, Radio Ljubuški, te portali Citluk.ba, Brotnjo.info, Brotnjo-sport.info, Pogled.ba, Hercegovina.info, Hercegsport.info, Bljesak.info.

Vezani članci