Wagner najavio totalni nogomet

Vidi originalni članak

Znaju da neće biti lako, ali isto tako – vjeruju da su sposobni srušiti Plave, piše Dnevni list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nemamo što kalkulirati. Svi znamo što nam znače tri boda protiv Željezničara. Budemo li na razini zadnjih četiri-pet utakmica, uvjeren sam da ćemo uzdignutih ruku dočekati kraj derbija, izjavio je trener Denis Ćorić, kojem je minimalni trijumf protiv Slobode bila druga pobjeda otkako je preuzeo tim s Pecare.

Inače, Široki protiv dosta ekipa u Premijer ligi ima jako dobar skor posljednjih godina, ali Željezničar to nije. Plavi s Grbavice neporaženi su u međusobnim duelima već pet utakmica računajući Kup, u posljednje dvije prvenstvene slavili su sa po 2:0.
Pa ipak, Širokobriježane to nimalo ne straši. Naprotiv, kapetan Santos Lago Wagner, koji se u srijedu na teren vratio nakon dvije utakmice suspenzije zbog direktnog isključena u Vitezu, najavljuje žestok juriš na sva tri boda.

- U Željezničaru najavljuju kako dolaze po pobjedu na Pecaru, a to obećava da će gledatelji u nedjelju uživati u totalnom nogometu. Jer i mi imamo cilj upisati pobjedu vrijednu Lige za prvaka, poručio je Brazilac.

S kojim će sastavom Širokobriježani u nedjelju dočekati Plave? Ćorić nije htio otkriti sastav.
- Dosta je načetih igrača, među njima Ivanković, Baraban, Krstanović, Lončar, a Željezničaru ćemo suprotstaviti sastav u kojem će igrati samo oni koji budu sto posto spremni za derbi, zaključio je strateg Širokobriježana.

Vezani članci