Vinkovci slave: Cibalia ponovno među prvoligašima!

Vidi originalni članak
...koji bi osigurao naslov prvaka Druge Hrvatske nogometne lige, a to se i dogodilo! Šibenski susret završio je bez pogodaka, uz dva crvena i čak dvanaest žutih kartona igračima Cibalije koji nisu popustili niti u deset minuta sudačke nadoknade. Nakon tri godine izbivanja, nebeskoplavi su ponovno prvoligaši, a u Vinkovcima će ponovno gostovati najbolje Hrvatske momčadi.

Nije to bio niti malo lagana utakmica jer ubrzo nakon početka isključen je i pomoćni trener Siniša Sesar, a kako je Stanko Mršić zbog zabrane već bio na tribini, gosti su ostali bez ijednog trenera na svojoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se bližio kraj prvog dijela, domaćin je povećavao pritisak, a dvije velike prigode propustili su realizirati u sudačkoj nadoknadi. U nastavku se gledao vrlo sličan nogomet. Domaćin je držao loptu i tražio svoju priliku, a Cibalia čekala eventualni kontranapad kojim bi otklonila sve dvojbe.

Izdržali su i zasluženo se vraćaju tamo gdje im je mjesto jer nakon samo trećine prvenstva zaostajali su 11 bodova! Pokazali su igrači svoj karakter, uzdignuli se iznad svih problema i sada zajedno s navijačima mogu slaviti svoj uspjeh.

Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info

Vezani članci