VIDEO  Olić za slavlje nad Maccabijem

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

CSKA Moskva - Wolfsburg 2:1 (igrano ranije)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši moskovskog CSKA-a izvukli su se iz minusa i došli do pobjede (2-1) protiv Wolfsburga u prvoj utakmici 5. kola skupine B Lige prvaka...

Ruska je momčad na taj način sačuvala izglede za plasman u osminu finala budući da kolo prije kraja ima sedam bodova, isto kao i njezin večerašnji (srijeda) protivnik. No, Wolfsburg će, u slučaju jednakog broja bodova i na kraju natjecanja, ipak biti u prednosti budući da je kod kuće bio bolji od Rusa s 3-1.

Njemački je prvak do vodstva u ruskoj prijestolnici došao u 19. minuti nakon kontranapada. Obafemi Martins je u konačnici sjajno podvalio loptu bosansko-hercegovačkom reprezentativcu Edinu Džeki koji je utrčao u kazneni prostor i pogodio za 1-0. Džeko je u 53. minuti još jednom poslao loptu u mrežu domaćina, ali pogodak je poništen jer se "Ćirin dijamant" nalazio u zaleđu.

Stvari su otada krenule nizbrdo za Wolfsburg. Već u 58. minuti CSKA je izjednačio zahvaljujući Čehu Tomašu Necidu koji je udarcem glavom iskoristio dodavanje Jevgenija Aldonina. Pobjedu je ruskom doprvaku osigurao Srbin Miloš Krasić sjajnim udarcem s otprilike 30 metara. Silni napadi domaćina do kraja im ipak nisu donijeli uvjerljiviju pobjedu, ali su barem sačuvali šanse za drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

AC Milan - Marseille 1:1
Situacija u Milanu baš nije idilična, Gattuso je najavio odlazak, a dopredsjednik kluba Adriano Galliani (69) živi u strahu nakon prijetnji smrću koje su stigle na njegovu adresu. Navodno se Gallianiju prijetilo putem e-maila, a prijeteća su pisma stigla i na adrese njegove žene i obitelji. Sumnja se da je razlog prijetnji prodaja Kake u madridski Real. Policija istražuje prijetnje.

16' Borriello

  

APOEL -  Atletico Madrid 1:1
Apoel i madridski Atletico bore se za treće mjesto, koje vodi u nastavak Europske lige.

5' Mirosavljević

  

Bayern - Maccabi Haifa 1:0
Bayern ima minimalne šanse - čeka dobar rezultat Bordeauxa (neodlučeno ili pobjeda), da bi svojom domaćom pobjedom protiv Makabija otvorio vrata neizvjesnosti uoči zadnjeg kola, kad gostuje u Torinu.

62' Ivica Olić!!

Bordeaux - Juventus 2:0
Pobijedi li u Bordeauxu, Juventus će osigurati proljeće u Ligi prvaka! Bordeaux se već plasirao.

FC Porto - Chelsea 0:1
Porto i Chelsea daleko su odmakli suparnicima u skupini B i u međusobnom će okršaju odlučiti o prvoj poziciji.

Manchester United - Besiktas 0:1
Vragovi imaju deset bodova iz četiri utakmice, a Besiktas tek jedan, pa je ovdje, više manje sve jasno.

20' - Rodrigo

Real Madrid - Zurich 1:0
Realu pobjeda jamči osminu finala, baš kao i Milanu, uspije li na San Siru svladati Marseille.

21' - Higuain

vecernji.hr


Vezani članci